Teamwissel 2012/2013 blok 4

Composail sail trip early 2013Het eerste blok van het voorjaar zit er weer op en er heeft weer een gedeeltelijke team wisseling plaats gevonden. We laten de kou achter ons en hopen stiekem dat het InnoSportLab en Jachtclub Scheveningen weer bereid zijn om de nieuwe teamleden een zeilervaring te geven.

 

Injecteren langspant

De langsspant met daarachter de motorsteun

Laura Mackenbach heeft het team vanaf februari flink op de huid gezeten, wat zijn vruchten heeft afgeworpen. De meeste doelen zijn behaald. Inmiddels heeft Kevin Wenkenbach, een van de nieuwe teamleden, haar taken overgenomen. Hij doet dit naast zijn eigen project, waarover verderop meer.

In de afgelopen maanden is de motorsteun verlaagd en is de langspant ter hoogte van de kielversteviging weer teruggeplaatst. Er hoeven alleen nog enkele dwarsspanten teruggeplaatst te worden. Het model van de bulb (gewicht onderaan de kiel) is gerepareerd. De gaten voor het dekbeslag zijn geboord. Er is een begin gemaakt met het maken en plaatsen van de vloerdelen.

 

Team foto Scabro event

Het team staande voor de Super Bus tijdens het Scabro event in Katwijk

Het nieuwe team is enthousiast van start gegaan en gaat aan onderstaande projecten werken:
Kombuis – Rick Zitman
CAN bus system – Ahmed Hanif
Bedden – Baldeep Bhandal
Toilet – Niall Higgins
Kiel – Kevin Wenkenbach
Scepter – Bas Thoen en Narvinder Singh
Vloer – Evert Kluivers, Dominique Verbrugge en Koen Grootmeijer

Projecten die nog steeds lopen zijn:
Valstopper – Jeroen Meere
Communicatie – Jules Leenders