Voorbereidingen voor de nieuwe studentengroep in volle gang

Het eerste semester van het schooljaar 2012/2013 zit er bijna op. Wolf is druk bezig om de overdracht naar de nieuwe student projectleider Laura Mackenbach zo soepel mogelijk te laten verlopen.

image

Vanmorgen hebben we afscheid genomen van onze projectleidster Jorine Koopman. Zij heeft zich de afgelopen twee jaar vanuit de Haagse Hogeschool als docent ingespannen om alles in goede banen te leiden. Jorine, bedankt voor je inzet deze periode!

Volgende week beginnen we met een grotendeels vers studententeam van in totaal 15 mensen. Laura is al druk met de voorbereidingen bezig. Uitstapjes naar een werf, een dagje zeilen (mits het weer mee zit) en een bezoekje aan een ontwerpbureau binnen de bootindustrie.

Ondertussen word er ook nog steeds gewerkt aan de website. Je kunt nu ook reageren op berichten en met behulp van handige knoppen berichten delen op onder andere Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn. Binnenkort kun je je zelfs abonneren op onze updates met je mailadres.